Artikel 31 van 43

Arte Wild Silk behang Katia Silk Artichoke 86503

€ 259,00 (inclusief btw)

Arte Wild Silk behang

Let op, verkoop per meter! Retourneren is niet mogelijk.

Artikelnummer: 86503

Afmetingen: 1M lang (per strekkende meter) x 130CM breed

Patroon: (geen patroon)

Lijmadvies: Arte Clearpro

Kwaliteit: textielmuurbekleding op vlies

Levertijd: 3-5 werkdagen

Arte Wild Silk Katia Silk

Katia Silk bestaat uit een unieke samenstelling van 80% handgesponnen Katia-zijde en 20% katoen. De gesponnen Katia-zijde is afkomstig van de cocons van een wilde zijdevlinder. De korte, zachte filamenten uit deze cocons worden gesponnen tot dikke, onregelmatige garens. De harmonieuze mix met katoen creëert een boeiend contrastrijk mat-glans effect, waarbij de katoenen garens en handgesponnen zijdedraden samenkomen. De onregelmatigheden in de draden krijgen hierdoor een verrassend opvallend karakter.

Gemaakt van echte zijde. Oneffenheden en kleurvariaties in de stof zijn inherent aan dit luxe natuurproduct. Deze kenmerken benadrukken de natuurlijke uitstraling en het authentieke karakter van deze handgesponnen en handgeweven zijde.

Let op: de wandbekleding wordt verkocht per strekkende meter. U ontvangt de door u aantal aangeschafte meters op een rol die u zelf in banen kunt afsnijden. Het product wordt niet door ons retour genomen omdat het product speciaal voor u op maat gemaakt wordt. U kunt het product bij ons in de showroom komen bekijken of per mail een staal aanvragen. 

Weet u niet precies hoeveel meter u moet bestellen? Neem gerust contact met ons op via info@behangwereld.nl of bel ons op 010-4508429.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss